Line-up

 • Jandino Asporaat heeft grootse plannen met I Love Urban. Hij komt voor het eerst met I Love Urban naar Afas Live en hij zal jullie een avond bezorgen waar jullie nog lang over zullen napraten. Bereid je voor op heel veel spektakel, de dikste live acts en natuurlijk entertainment van de hoogste plank. I Love Urban in Afas Live is going to be special.

 • Broederliefde is op dit moment de beste rapformatie van Nederland. Broederliefde staat garant staat voor een spectaculaire optredens op de grootse feesten en festivals in Nederland. Hun show ‘Broeders’ in Rotterdam Ahoy is tot op heden 2x tot aan de nok toe compleet uitverkocht! Een ding is zeker, met deze jongens op je feest weet je zeker dat het genieten wordt.

 • Jonathan Fraser de rapper & zanger uit Zaandam. Met zijn veelzijdigheid, aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheidt hij zich van de rest. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna Fraser staat bekend om zijn gevoelige feel good vibes maar ook om zijn clubbangers. Jonna Fraser heeft de gedrevenheid van een Lion en hij is ready voor I Love Urban in Afas Live Amsterdam.

 • Jij komt niet van hier he? Jij bent lekker he? Dat kan maar een iemand zijn..POKE! Met zijn leuke en uitdagende teksten heeft POKE zich de afgelopen jaren goed in de kijker gespeeld bij het Nederlandse publiek. POKE staat bekend om zijn seks appeal, energieke performance en vooral de manier hoe alleen hij het publiek kan ophypen. Afas Live are you ready to party with POKE?

 • Rolfs stem weerklinkt inmiddels over de hele wereld, en maakt gepaard met zijn stralende lach en enthousiasme een blijvende indruk bij zijn publiek. Na weken op nummer #1 te hebben gestaan en zijn deelname aan ‘De beste zanger van Nederland’ merk je dat hij immens populair is en blijft worden! Zijn soloconcert in Afas Live is ruim van te voren al uitverkocht!

  Rolf zorgt er eigenhandig voor dat ook Nederland warm begint te lopen voor Latin muziek en dat zal je ervaren tijdens zijn swingende performance deze editie van I Love Urban in Afas Live.

 • Naast zijn energieke stijl staat de nuchtere Freddy Moreira bekend als een echte Ladiesman.

  Freddy is een van de meest geboekte artiesten in Nederland en bereikte deze status simpelweg door zijn extreem goede mixtapes en zijn grote sympathie voor zijn fans tijdens zijn explosieve live shows. I Love Urban are you ready for Freddy Moreira ?

 • Met HATO behind the wheels of steels weet je zeker dat het een feestje wordt! Deze deeay is een specialiast in het verassen van het publiek dus wie weet wat jullie deze keer van hem kunnen verwachten. We want HATO! We want HATO!

 • We are taking you to RIO! Are you ready to ENTER THE FAVELA?


  FAVELA Som Sistema is de allerheetste & de nummer 1 BaileFunk groep van heel Nederland! FAVELA heeft alles wat een RIO nacht moet hebben met tropische invloeden, zomerse stijlen en Natuurlijk sexy bunda sounds! Area 2 hosted by Favela

 • Deze beauty behind the decks zal al jullie heupen los schudden. Sam Sosa staat voor het eerst op I Love Urban en heeft er zin in om jullie te laten genieten zodat jullie haar nooit meer zullen vergeten.

 • He’s fresh, He’s young and he’s new! DJ Daims uit Amsterdam is op dit moment the talk of the town en daarom kon hij natuurlijk niet ontbreken tijdens het DIKSTE feestje in zijn hometown.

 • Deze good looking fellow uit Rotterdam zal jullie alle hitjes voorschotelen die jullie uit volle borst zullen meezingen.

 • De energieke en dans gekke host van de avond Lirical zal jullie de hele avond in vervoering brengen met zijn dansjes en stemgeluid.