veelgestelde vragen

PRAKTISCHE INFO
Wanneer

Zaterdag 26 november 2022

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus en metrostation Zuidplein liggen op een steenworp afstand. 

Minimum leeftijd

De bezoekers van het festival dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Er zal hier streng op worden gecontroleerd en een geldig legitimatiebewijs is verplicht.

Dresscode

Deze editie is er geen speciaal thema. Just dress to impress!
Zoals elk jaar zijn alle vormen van sportkleding helaas niet toegestaan. Voor meer informatie over de kledingvoorschriften verwijzen wij je graag naar onze huisregels.

Wat zijn de tijden van het festival?

22:00 – 06:00

Hoelaat sluiten de deuren?

De deuren sluiten om 03:00u

Hoe zit het met lockers tijdens I Love Urban?

Rotterdam Ahoy beschikt over voldoende lockers voor onze bezoekers. De lockers zijn verkrijgbaar op de daarvoor aangewezen plekken.

Wat zijn de entreeprijzen?

De tickets worden in verschillende fases verkocht. De fases en de bijbehorende prijzen kun je terugvinden onder het kopje ‘tickets’.

Parkeren

Rotterdam Ahoy beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Verzeker jezelf van een parkeerplek en koop van tevoren je parkeertickets.

Koop hier je parkeertickets

TICKETS

Tickets niet ontvangen? Of is er iets fout gegaan met je bestelling? Geen probleem! 

Ga dan naar www.ticketopvragen.nl of stuur een mailtje naar: info@yourticketprovider.nl en wij lossen het voor je op. 

FAQ

Wanneer is de timetable bekend?

De timetable maken we minimaal 1 week voor het event bekend.

Is het ILU event toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers?

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is het I Love Urban event beperkt toegankelijk. Omdat niet alle routes overzichtelijk zijn en we rekenen op grote drukte, is een helpende hand van een begeleider gewenst.

Mag ik fotograferen op het I Love Urban Event?

Foto’s die tijdens het I Love Urban event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. I Love Urban heeft eigen fotografen waar je desgewenst je foto’s terug kunt kijken.

Kunnen mijn tickets ook vanaf mijn Smartphone worden gescand?

Ja, natuurlijk! Het is mogelijk om je tickets te scannen vanaf een Smartphone. Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd stabiel is, dus wij raden je aan om je ticket van tevoren te downloaden op je Smartphone.

Ik wil mijn bedrijf promoten op het I Love Urban Event, wat zijn de mogelijkheden?

I Love Urban biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven om hun producten of diensten te promoten. Mail naar info@iloveurban.com voor meer informatie.

Exit & Re-enter

Bij het verlaten van het festivalterrein is het niet mogelijk om het festival opnieuw te betreden.

HUISREGELS

-Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst wordt je streng gefouilleerd. Bij eventuele weigering wordt de toegang tot het festival je ontzegd. I Love Urban hanteert een Zero Tolerance-beleid ten aanzien van drugs. Houd hier ook rekening mee.

-Zorg ervoor dat jij en je vrienden in een goed humeur verkeren!

-Wees niet lui en loop een paar meter verder om je afval in de prullenbak te gooien. Als je het op de grond gooit is dat zonde van het milieu en dat vinden wij een illegale zaak.

-Trek je mooiste outfit uit de kast en maak je klaar om de show te stelen. Geweld en intimiderend gedrag wordt niet getolereerd. Hier valt ook discriminatie, seksuele intimidatie of het dragen van provocerende kleding (bijv. voetbalshirts met full colours) onder.

-I Love Urban doet zijn uiterste best om het decor van het festival zo gezellig mogelijk te krijgen. Stelen of vernielen van eigendommen van ILU of andere partijen is daarom ten strengste verboden.

-Uit veiligheid voor iedereen is het verboden in het bezit te zijn van glas, vuurwerk en paraplu’s.

-Het beklimmen van hekken en/of andere installaties of infrastructuren wordt niet getolereerd.

-Handeldrijven in waren van welke strekking ook, zonder toestemming van de ILU- organisatie, is niet toegestaan.

-Flyers en/of posters plakken van andere evenementen, zonder toestemming van de organisatie, is niet toegestaan.